A legfrissebb élménybeszámolókért kérjük, tekintsék meg Facebook oldalunkat.

Noémi és Bálint

Kedves WIK zenekar! Köszönjük, hogy színvonalas, vidám, hangulatos produkciótolkal rengeteg örömteli pillanatot szereztetek nekünk és a násznépnek!

2021. augusztus 08. vasárnap


Farkas Bernadett

Köszönjük a kiváló játékot és a korrekt hozzáállást. Nem járt a násznép a zenekarhoz zenéket kérni, mert jó ízléssel válogatva, egymás után jöttek a jobbnál jobb számok. Halasztani kellett a tortát és a gyertyafény keringőt, mert ezerrel táncoltak a vendégek.Ennél jobb referenciát nem tudok írni 🙂 Így tovább!

2019. július 05. péntek


Fazekas József

Kedves Zenekar!2019.05.25-n,fantasztikus hangulatot csináltatok a fiam lakodalmán.Köszönöm nektek!További sok sikert.!

2019. máj. 26. vasárnap


Ági és Jani

A Wik zenekar elérte: egész este táncoltunk a lagzinkon a változatos zenékre. Nagyon tudom ajánlani a zenekart azoknak, akik a mai és az örökzöld számokat is hallanák a nagy napjukon. Köszönjük!

2019. máj. 20. hétfő


Ági és Zoli

Kedves WIK Zenekar!

Köszönjük ezt a csodálatos élményt, hogy a lakodalmunkat tényleg felejthetetlenné tettétek! Fantasztikus hangulatot varázsoltatok, táncos társainkkal együtt nagyon élveztük az egész estét. Repertoálotok minden igényt kielégítő. Egész esete szinte megállás nélkül bizotsítottátok a jó zenéket számunkra és zseniális, hogy mennyire élvezitek és szívből, örömmel játszotok.  Az egész násznép elégedett volt és csak potizív visszajelzések voltak-vannak. Vőféjünkkel külön köszönjük a remek együttműködést. Nagyon örülünk, hogy rátok esett a választásunk. Bárkinek szívesen ajánlunk benneteket.

További jó muzsikálást és sok ilyen remek bulit kívánunk nektek!

Ági és Zoli 

Kiskőrös, 2018. 08. 18.

2018. augusztus 29. szerda


Kovács Gergely és Kovács- Trisz Nikolett

Kedves WIK zenekar!

Múlt hétvégén egy hatalmas bulit csináltatok!! 🙂 Az egész násznép táncolt, legyen idős fiatal, mindenki megtalálta azt a zenét ami a talpa alá való! 🙂

Hatalmas repertoárral és még nagyobb szívvel érkeztetek, amit nagyon köszönünk!! 🙂

Elmondhatom, minden vendégünk úgy ment haza, hogy fantasztikus volt a zenekar! 🙂

Nagyon örülünk, hogy rátok találtunk és ott voltatok velünk életünk ezen gyönyörű napján 🙂

Minden jót kívánunk!

Üdv,

Niki & Gergő

Baja

2018.05.19

2018. máj. 26. szombat


Pap Zoltán

Kedves Zenekar,

Nagyon jó talpalávalót játszottatok az esküvőnkön.

Szeretném itt is megköszönni a munkát&hangulatot amit termettetek. A násznép több tagja érdeklődött, ki volt ez a zenekar és honnan jöttek, mert a környékben nem szoktak ennyire hangulatos és barátságos zenekarral találkozni.

A zenészek felkészültek, tapasztaltak, rutinosak és figyelnek a mulatozók ízlésvilágára, ehhez igazítják portfóliójukat látva, hogy mely zenékre indul be a bugi 🙂

Még egyszer nagy köszönet, hogy ilyen messzire eljöttetek és feldobtátok az esküvőnk hangulatát.

Köszönettel,

Gina és Zoli

2017. augusztus 21. hétfő


Anikó és Fernc

Kedves Csilla és István!

Zenétekkel feldobtátok lagzinkat. Demo alapján választottunk Titeket, a valóság sokkal élvezetesebb volt. Számunkra nagy öröm volt, hogy a zenekar valóban őszinte örömmel zenél, és ez magával ragadta a közönségét is. A zenéhez és az énekhez nálunk jobban értők is csak dicsérni tudták művészeteket, a személyes kedvességeteket külön köszönjük:

Anikó és Ferenc

2017. augusztus 05. szombat


Viola és Pisti Gödöllőről

Kedves WIK zenekar!

Nagyon köszönjük ezt a csodálatos estét, közös életünk egyik legemlékezetesebb napját tényleg felejthetetlenné varázsoltátok! Fantasztikus hangulatot teremtettetek, letáncoltuk a lábunkat. 🙂 Zeneileg is nagyon magas színvonalon, az este kezdetétől egészen hajnalig helyt álltatok, remek zenéket játszottatok, mindenkitől csak pozitív visszajelzést kaptunk. Nagyon örülök, hogy Titeket választottunk az esküvőnkre. 🙂

Minden jót kívánunk Nektek!

Üdvözlettel:

Viola és Pisti

2017.04.21.

2017. április 23. vasárnap


Judit

Kedves WIK Zenekar,Csilla,István és Feri!
Szeretnénk megköszönni mindazt,amit az elmúlt hétvégén csináltatok….EGY FERGETEGES BULIT:) Az interneten keresztül találtunk Rátok/találtatok Ránk,és úgy gondoljuk,hogy a legjobb döntésünk volt a Wik Family Band-et választani!Ez a kis kép önmagáért beszél:)
Külön köszönet Csillának,aki betegen is mikrofon mögé állt(amit persze csak reggel tudtunk meg),ezúton szeretnénk neki mielőbbi gyógyulást,a Zenekarnak pedig további sok sikert,és sok sok ilyen bulit kívánni!
Szeretettel:Judit és Andris Bősárkányból

2016. szeptember 26. hétfő


Kohajda Zsuzsanna és Kurunczi János

Kedves Csilla, István és Feri!

Szeretnék köszönetet mondani a 2016.09.10-én Dányon tartott esküvőnkön nyújtott zenei szolgáltatásotokért. Remek hangulatot varázsoltatok az első perctől kezdve, szinte szünet nélkül játszottatok, mindenkitől azt hallottuk vissza, hogy nagyon tetszett nekik a zene, mindenki megtalálta a kedvére valót. Az étteremben azt mondták, hogy évek óta nem járt náluk ilyen jó zenekar.

Köszönjük még1x és sok sikert kívánunk a továbbiakban is.

Üdv.

Zs. + J.

2016. szeptember 13. kedd


Herczegné Polonyi Szilvia

Kedves Csilla és István!

Szeretnénk megköszönni Nektek a fantasztikus hangulatot, amit augusztus 19-én, Gödön tartott esküvőnkre varázsoltatok. Pontosan eltaláltátok a násznép vegyes korosztályának tetsző zenéket, sokan megjegyezték a barátaink közül, hogy ilyen jó zenékre és ennyit még életükben nem táncoltak. Voltak rokonaim, akiket még életemben nem láttam táncolni, de még ők is hajnalig ropták!!!

Azóta is ajánlunk Titeket minden házasulandó barátunknak, ismerősünknek, mert csak jól járhatnak, ha a WIK Zenekart választják!

Üdvözlettel:

Szilvi és Gyuri

2016. szeptember 13. kedd


Szilágyi János

Kedves WIK Zenekar!

Internetes keresgélés során találtunk Rátok, és hihetetlen szerencsénk volt, hogy Titeket választottunk. Fergeteges hangulat kerekedett a lakodalmunkon a Ti közreműködésetekkel. Az ország másik végéből érkező vendégeink is azt kérdezgették buli közben, hogy honnan jöttetek, volt aki azt hitte, amíg nem látott közelről énekelni Benneteket, hogy playback-eltek laughing mert annyira jól hangzott az előadott dal.

Sok sikert kívánunk Nektek, a házasulandóknak pedig azt, hogy találjanak Rátok, mert garantált a tökéletes zene és szórakozás Veletek!

Köszönjük: Dóra és Jani

2016. szeptember 07. szerda


Edina

Kedves Csilla és István!

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy 2016. augusztus 27-én a lagzinkon ilyen fergeteges hangulatot teremtettetek. Szünet nélkül játszottatok, már a vacsoránál mindenki azt kérdezte, honnan jöttetek és hogy honnan tudtunk ennyire jó zenekart szerezni?!? Minden várakozásunkat felül múltátok. Szünet nélkül zenéltetek, nagyon jó zenéket, kedvenceket, mulatósat, bármit kértünk azonnal teljesítettétek. A legjobb döntés volt benneteket választani. Bárkinek jó szívvel ajánlom a zenekarotokat. Nagyon kedves embereket ismertem meg általatok.
A lehető legjobb bulikat, lagzikat kívánom nektek a továbbiakban. Még egyszer szeretnénk megköszönni, hogy a nagy napunkat felejthetetlenné tettétek.

Edina és Sanyi

2016. szeptember 03. szombat


Bitter Ferenc

Kedves WIK zenekar!

Köszönjük, hogy felejthetetlenné tették ezt az éjszakát! Minden tiszteletünk az Önöké, hogy szünet nélkül végig zenélték. Már az elején tudtuk, hogy jó hangulat lesz egész éjjel, mert az elejétől fogva táncoltak a parketten. Nagyon jó szívvel ajánljuk másoknak is.

Mónika és Ferenc,

Fehérvárcsurgó

2016. augusztus 14. vasárnap


Lenke és Pisti Baja 2016.06.25

Kedves WIK zenekar!

Az esküvő szervezés közben a zenekar kiválasztásától féltünk a legjobban. Személyes találkozó híján a honlapon szereplő videók alapján választottuk ki Önöket,és bíztunk benne,hogy nem fogjuk megbánni. Eljött az esküvő napja, és az első lejátszott szám után tudtuk,hogy ennél jobban nem is dönthettünk volna. Már az este folyamán sorra jöttek a vendégek, hogy ilyen jó zenekarral még nem találkoztak,és azóta is folyamatosan dicsérik Önöket.

Ezúton szeretnénk megköszönni a profizmusukat, a hozzáállásukat, a rugalmasságukat,és hogy azt kaptuk Önöktől,amit megígértek.Köszönjük,hogy ilyen fergeteges hangulatot varázsoltak a lakodalmunkra!

Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Önöket,és ha bárki kérdez minket zenekarral kapcsolatban, akkor biztos,hogy csakis a WIK zenekart fogjuk javasolni!

További minden jót kívánunk Önöknek!

Lenke és Pisti 

2016. június 28. kedd


Bea és Zoli Esztergom 2016.06.04.

Kedves WIK!

Szeretnénk megköszönni mindazt a sok jó zenét, azt a rugalmasságot,kedvességet és mindent amit tőletek kaptunk a mi nagy napunkon.

Már 1 hét telt el a lakodalom óta, de még mindig mindenki 24órában emlegeti a jó zenekart, a jó zenéket.

Nagyon örülünk, hogy titeket választottunk és  ha valakinek szüksége lesz zenészekre biztos,hogy ajánlani fogunk titeket.

Minden jót kívánunk!

Bea és Zoli

2016. június 12. vasárnap


Vanda és Attila

Kedves Zenekar!

Le a kalappal Önök előtt, minden várakozást felülmúltak. Nagyon jó hangulatot teremtettek, mindenkitől csak pozitív visszajelzést, elismerő szavakat kaptunk. Nyugodt szívvel ajánljuk a zenekart esküvő előtt álló ismerőseinknek. Az egyik koszorúslányunk még sírt is, amikor a szülei hazaindultak a hugicájával, annyira maradt volna még táncolni. smile

Köszönjük ezt a felejthetetlen estét!

Vanda és Attila

2016. június 01. szerda


Varga-Horváth Viktória

Kedves WIK zenekar!

Szeretnénk nagyon-nagyon megköszönni, hogy az esküvőnkön ilyen jó hangulatot sikerült varázsolni! 

Felejthetetlenre sikerült a MI napunk és ez (a sok minden más mellett) a talpalávalónak köszönhető talán a legjobban!

Bátran mondhatom, hogy ajánlani fogunk benneteket ha esküvőt szimatolunk a levegőben valamelyik ismerősünknél!!!!

Köszönöm a ráaadás másfél órát is!!!! 😀 Le a kalappal, hogy fél ötig ment a haddelhadd, ilyen kevés szünettel! Hogy van a torkotok???

Videót és képeket majd küldünk nektek!

Üdvözlettel: Varga-Horváth Viktória és Varga Zoltán

2016. máj. 30. hétfő


Ágnes és Zoltán

Kedves WIK zenekar!

Köszönjük, hogy a zenétekkel hozzájárultatok a számunkra örök élményt adó lakodalmunk sikeres lebonyolításához.

Több is volt ez, mint zene: igazi BULI volt!

Pontosan azok a számok és stílusok szóltak, amiket szeretünk; és még azok a vendégek is táncoltak, akikről ezt soha sem gondoltuk volna 🙂

Ha valaki DJ-t hívna a lakodalmába, az felejtse el ezt gyorsan, és inkább döntsön az élőzene és a WIK zenekar mellett! Nem fogja megbánni.

Minden jót kívánunk!

(Majd küldünk képeket és videót is, ha sikerült mindet összegyűjteni és kiválogatni.)

Ágnes és Zoltán 

2016. máj. 16. hétfő


Deák Atina

Sziasztok!

Nagyon jól döntöttünk, amikor titeket választottunk, szuper hangulatot csináltatok nekünk! 🙂

Amint megkapjuk a hivatalos fotós képeit, párat majd küldünk Nektek is.

Addig pedig nagyon köszönjük, hogy ott voltatok velünk egész nap és emeltétek a nagy napunk fényét, vendégeink is csak dícsértek Titeket.

Köszönjük és további hasonlóan jó hangulatú zenélést kívánunk Nektek:

Atina & Laci

2016. április 27. szerda


Batkáné Hajnal Noémi

Sziasztok!

Szavak nincsenek rá, hogy milyen szuperek vagytok! Nagyon köszönjük, hogy még feledhetetlenebbé tettétek a Nagy napunkat!

Csak ajánlani tudunk Titeket!

Köszönjük a fergeteges hangulatot!

Noémi és Norbi

2016. április 20. szerda


Zsuzsi&Robi

Kedves WIK Zenekar, Csilla, István és Ferenc!

Nagyon köszönjük az esküvőnk fergeteges hangulatának biztosítását.
Jobb zenekart nem is találhattunk volna. 🙂

Mellékelve küldünk pár képet.

Köszönünk szépen mindent!!!

Szép estét!

Zsuzsi&Robi

2016. február 16. kedd


András és Reni

Sziasztok!

Szeptemberben volt az esküvőnk. Akkora bulit hozott össze a zenekar, hogy ráadást kellett kérnünk tőlük. Nem hazudok, ha azt mondom, ha ők nincsenek, nem lett volna ilyen szuper a hangulat. Nem csak zenéltek, de játékkal is emelték a hangulatot és megmozgattak mindenkit. Tiszta szívvel ajánlom/ajáljuk őket/titeket!

Nagyon köszönjük, hogy emlékezetessé tettétek nekünk, ezt a napot!

2015. október 14. szerda


Tábori László

Kedves Csilla, Pisti, és Tomi!

Azt hiszem az ifjú pár, és a vendégek nevében is bátran leírhatom, hogy ilyen fergeteges hangulatú lakodalmat csak egy ilyen ízig-vérig profi zenekar képes csinálni mint Ti. Ha nem ismertelek volna benneteket, akkor is hanyatt estem volna ettől a szinvonaltól, de mint szakmabeli mondhatom, kalapot emelek előttetek, és nagyon köszönjük a szinte szünet nélküli profi mulattatást. További munkátokhoz nagyon sok sikert kívánunk!

Véber, és Tábori család

2015. szeptember 01. kedd


Betti es Csabi

Kedves Wik Zenekar!

Ezuton szeretnenk megkoszonni azt a felejthetetlen napot amiben reszt vettetek es nekunk szunet nelkul szolgaltattatok a zenet ,hogy mi is es a nasznep is fergetegesen erezze magat. Hihetetlenul szuper lakodalom volt, koszonheto nektek es a fergeteges zeneteknek. Mindenkinek csak ajanlani tudom mert meg egy ilyen szuper zenekart es csapatot sehol nem talani.A nasznep sok lakodalomban megfordult mar , de ilyen jo zenekart meg nem lattak.  Megegyszer nagyon koszonjuk az egesz napot nektek.

2015. augusztus 18. kedd


Katalin és Tamás

Kedves Wikzenkar! 

Nagyon szépen köszönjük, hogy profi zenétekkel hozzájárultatok ahhoz, hogy az esküvőnk felejthetetlen legyen!

Nagyon jó bulit csináltatok, mindenki jól érezte magát, mindenkinek csak ajánlani tudunk Titeket!

Köszönjük!

Kati és Tomi

2015. augusztus 14. péntek


Fercsi-Farkas Mónika és Fercsi András

Kedves Wik Zenekar!

Ezúton is szeretnénk megköszönni az esküvőnkön nyújtott kimagasló teljesítményeteket. Az első perctől az utolsóig, mindenki nagyon jól érezte magát, hála nektek.

Nagyon tetszett a változatos zenei kínálat, és nagyon jó döntés volt hogy titeket választottunk. Mindenkinek csak ajánlani tudunk titeket.

Még egyszer NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK, a fergeteges hangulat a ti érdemetek volt!

Ui.: Hatalmas élmény volt a dob is!!!! 🙂

Mónika és András

2015. július 20. hétfő


Jónás család Szlovákia

Kedves WIK zenekar!

Már a harmadik buiban voltunk,ahol Ti  “húztátok” a talpalávalót a Mosdós-i barátainknál.Minden alkalommal nagyon jó hangulatot csináltok,istenien éreztuk a múlt hétvégén is magukat.Koszonjuk Nektek! Jónásék Szlovákiából

2015. június 09. kedd


Baloghné Sali Nikolett

Kedves WIK zenekar!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Önöknek a szombati esküvőnkön és lakodalmunkban nyújtott felejthetetlen, nagyszerű és kitartó munkájukért!!! Köszönjük a remek zenéket és a  hajnalig tartó partit!!!

Baloghné Sali Nikolett és Balogh Sámuel

2015. máj. 26. kedd


Zsuzsi és Attila

Sziasztok!

Szeretnénk megköszönni Nektek az esküvőn nyújtott fantasztikus hangulatot. Mindenki nagyon jól érezte magát.

Örülünk, hogy titeket választottunk.

2015. máj. 25. hétfő


Kriszta és Attila 2014.09.27. Bonyhád, H…

Kedves WIK Zenekar!

Köszönjük a lakodalmunkon nyújtott színvonalas hangulatos zenét!Mindenki nagyon jól érezte magát!!Aki benneteket választ, csalódni biztosan nem fog!!!Köszönjük! Kriszta és Attila

2014. november 01. szombat


Judit és Csaba

Kedves WIK Zenekar!

Ezúton szeretnénk megköszönni, nem csak szóban- a hanem a vendégkönyvön keresztül is- a nagyon jó hangulatot és a szuper zenéket, amelyeket a lakodalmunkon biztosítottatok! Igazán jól érezte magát az egész násznép: kicsiktől- a nagyokig. Nagyon köszönjük, hogy szinte szünet nélkül, folyamatosan nagyon változatos zenéket játszottatok hajnalig, és hogy a kedvünkért még a “No roxa áj” is belefért.:))Nagyon élveztük az estét, és igazán nem bántuk meg, hogy titeket választottunk!Sok sikert és fellépést kívánunk a jövőben is! Üdv: Szántó Csaba és Szabó Judit /Tab/

2014. szeptember 22. hétfő


Mónika és Péter, 2014.09.20. Tatabánya -…

Kedves Csilla és István! Nagyon szépen köszönjük a fergeteges zenét, amit tegnap biztosítottatok a lakodalmunkban!!! Már most rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, hogy a muzsika fantasztikus volt!!! 🙂 🙂 Továbbiakban is hatalmas sikereket kívánunk!!! Üdv.: Hlogyik Péter és Hlogyik-Tompos Mónika

2014. szeptember 22. hétfő


Kitti és Péter – Réde – 2014.08.16

Kedves WIK Zenekar!

Szeretnénk nagyon szépen megköszönni a remek zenét, amit szolgáltattatok a lakodalmunkon, úgy érezzük nem is dönthettünk volna jobban a zenekarválasztásban. Mindenki jól érezte magát, azóta is sok pozitív visszajelzést kapunk.

Sok sikert kívánunk Nektek a továbbiakban, és csak így tovább!

Üdv,
Sütő Péter és Kitti

2014. szeptember 06. szombat


Kriszti és Dávid, 2014. 08. 09. Diófa Ét…

Kedves Csilla és István!
Ezúton szeretnénk megköszönni Nektek a kiváló munkátokat. A NAGY NAPON minden tökéletes volt, és ehhez Ti is nagyban hozzájárultatok! Köszönjük, hogy kéréseinknek eleget téve közel 10 órán keresztül folyamatosan szolgáltattátok a talpalávalót, jobbnál jobb zenéket játszottatok nekünk, s hogy minden korosztályt sikerült táncra bírni. Az egész násznép dicsérte munkátokat. Hálás köszönet a kiváló hangulatért! Kriszti és Dávid

2014. augusztus 26. kedd


Kati & Laci – Győr (Széchenyi Étterem), …

Kedves Csilla és István!
Hetekkel a győri esküvőnk után a barátaink és mi is még a kiváló bulihangulat hatása alatt vagyunk! Nem sokan mondhatják el, hogy Intim Torna Illegálra táncoltak (és énekeltek) az anyósukkal és Ocho Machóra a keresztanyjukkal, de én (Laci) igen:) A végén az együtténeklős, kedvünkért betanult Lehetek én is nagyon jól szólt, a társaság levegőn beszélgetős része is elismerését fejezte ki, nagyon változatosak és széles látókörűek voltatok. Szívvel-lélekkel zenéltetek, jól megtáncoltattatok minket! A násznép nevében is mondjuk, hogy köszönjük! Vigyázzatok Magatokra, sok felkérést, jó egészséget és hasonló vagy nagyobb sikereket kívánunk Nektek! Kati és Laci

2014. augusztus 19. kedd


Mónika és János

Kedves Csilla és István!
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az esküvőnkön megteremtett kiválló hangulatért, és külön köszönet a bevonuló szám betanulásáért!(Nagy meglepi volt! 🙂 ) Mindenki nagyon jól érezte magát! Kívánunk a továbbiakban sok-sok ilyen szuper bulit, és jó egészséget nektek!
Móni és Jani

2014. július 30. szerda


Judit&Gábor

Kedves WIK Zenekar!
Nagyon köszönjük, hogy ilyen kitartóan és színvonalasan emlékezetessé tettétek az egyik legszebb napunkat. Nagyon jól érezte magát az egész násznép és köszönjük a kiváló hangulatot.
Minden házasulandónak csak ajánlani tudunk Titeket. Ez uton kívánunk a zenekar minden tagjának jó egészséget , kitartást és további sikereket! Köszönjük még egyszer! Judit&Gábor

2014. június 29. vasárnap


Orsi & Jancsi

Kedves Csilla és István,
Mégegyszer szeretnénk megköszönni a remek hangulatot a tegnapi esküvőnkön:-)) Ma egész nap a lagziról beszélgetünk, és teljesen egyetértünk abban, hogy Ti voltatok a tökéletes zenekar!!! Ebben a násznép is megerősített minket:-)) Mindig ráéreztetek a hangulatra, és a mi stílusunkra is:-)
Reméljük Ti is jól éreztétek magatokat:-) Köszönjük!!!
Orsi&jancsi

2014. máj. 25. vasárnap


Simonyi Nándor és Simonyiné Péter Csilla

2014 Május 17! Egy felejthetetlen napot egy felejthetetlen buli zárta melyet egy nagyon jó zenekar kísért végig!
Csak ajánlani tudjuk mindenkinek a WIK zenekart aki szeret táncolni – mulatni!
Hihetetlenül jók voltatok!

Köszönjük szépen még egyszer!

2014. máj. 20. kedd


Melinda és Kornél

Csatlakozunk az előttünk szólókhoz, nagyon jó hangulatot csináltak Pomázon, hajnali 4.15-ig tartott a buli. Köszönjük a Ti közreműködéseteket is a remekbe szabott lakodalmunkhoz.

2014. április 24. csütörtök


Szabó Margit

Csilla és zenésztársai! Köszönöm, hogy jó hangulatot teremtettetek az esküvőn, s azt követő bulin. Mindenkinek teljes szeretettel és szívből ajánlom a zenészeket azoknak akik szeretnek táncolni.”nagyon szuperek!”

2014. április 16. szerda


Tóth Edit, Két Korona Wellness Hotel

Egy rendezvény megszervezése nagy felelősség, és az ehhez szükséges legjobb zenekar kiválasztása nem egyszerű feladat. Azt hiszem, szállodánknak sikerült megtalálnia a legjobb, legminőségibb, legszínesebb zenészeket Csilla és István személyében. Köszönjük Nektek, hogy színvonalas, egész éjszakás repertoárotokkal hozzájárultatok vendégeink jókedvéhez és ezzel megalapoztátok a szilveszeteri buli hangulatát! A jövőben is szeretettel várunk Titeket rendezvényeinkre és mindenkinek szívesen ajánljuk WIK Family Band Zenekart! 🙂

2014. január 03. péntek


Kedves Csilla és István!

Köszönjük azt a profizmust, ahogy az esküvőnkön játszottatok. Elképesztően jók és profik vagytok. Mindenkinek nagyon tetszett ahogy zenéltek és teszitek ezt szívvel, lélekkel. A repertoárotokban mindenki maximálisan megtalálhatja amit szeret és ez nagyon ritka, hogy egy zenekar ennyire sokszínű és ilyen kitartóan, szinte szünet nélkül zenél végig.
Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk és maximálisan csak ajánlani tudunk Benneteket!! Remélem még találkozunk és minden jót kívánunk Nektek! Anita és István

2013. szeptember 17. kedd


Hermann Márk & Bianca

Kedves István, és Csilla!
Nagyon köszönjük, hogy ilyen remek hangulatot teremtettetek vendégeink számára itt Tatabányán! Sok vendégünktől hallottuk vissza, hogy mennyire jól érezték magukat, milyen jó volt az élőzene szolgáltatás, egyik rokonom is zenész, ő is el volt ragattatva a tiszta hangzástól, és a széles repertoártól! Köszönöm mégegyszer , hogy itt voltatok, remélem még találkozunk!
Márk és Bianca

2013. szeptember 11. szerda


WIK Zenekar

Köszönjük szépen, és Nagyon Sok Boldogságot Kívánunk! Igen, ha a vendéglős nem szabott volna időkorlátot, akkor hajnali fél négy helyett, tovább is szórakoztattuk volna kedves vendégeinket.
Csilla és István

2012. április 23. hétfő


Rita&Jenci

Kedves Csilla és István!
Nagyon szépen köszönjük, hogy nagyban hozzájárultatok a lagzink sikeréhez!Fergeteges bulit nyomtatok, és ha rajtunk múlott volna, akkor reggelig tart:-)Köszönjük szépen, és küldünk majd fotót és videót is!
További sok sikert kívánunk.
Rita és Jenő

2012. április 23. hétfő


Volt Műszaki egyetemisták

Kedves Zenekar!
Nagyon tetszett szilveszterkor a zene, nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük, további sok sikert,még találkozunk!

2012. január 06. péntek


Hrankai Balázs és Noémi

Kedves Csilla és István!
Köszönjük szépen a hangulatfokozást!:) Felejthetetlenné tettétek az esküvőnket Veszprémben.
Köszönjük, sok sikert kívánunk!
Noémi és Balázs

2011. szeptember 12. hétfő


WIK Zenekar

Nagyon örülünk, hogy mindenkinek örömet tudtunk szerezni! Sok boldogságot kívánunk.

2011. június 22. szerda


Rupa Dávid és Rupáné Tóth Anita Szilvia

Sziasztok!
2011.05.28-án volt az esküvőnk a pécsi Cserkúti Csárdában. Nagyon köszönjük a WIK zenekarnak a jó hangulatot, nem bántuk meg, hogy őket választottuk! Csak ajánlani tudjuk őket! Mindenkitől pozitív visszajelzéseket kaptunk! Még egyszer nagyon köszönjük a feledhetetlen lagzinkat! Puszi : Anita és Dávid

2011. június 21. kedd


WIK Zenekar

Köszönjük szépen, és sok boldogságot kívánunk!:)

2011. június 20. hétfő


Judit és Kornél

Sziasztok!
A hétvégén volt az lakodalmunk Bikalon a Puchner kastélyban.A jó hangulat nélkületek nem lett volna teljes.Köszönjük a jobbnál jobb slágereket.Sokan dicsértek titeket a vendégek közül.
Minden jót kívánunk!
Judit és Kornél

2011. június 20. hétfő


Judit és Ákos

Szeretnénk még egyszer megköszönni Mohácson a zenét,mindenkinek nagyon tetszett,érdeklődtek is,hogy honnan jöttetek? Jobbnál-jobb zenék voltak,és kitartóan szünet nélkül játszottatok.
Minden jót kívánunk!

2011. máj. 20. péntek


Kálmán

Sziasztok!
Nagyon jó volt a 2011.02.26. ” Kodály ” suli- buli, köszi a sok slágert, és a végén a nótázást.

2011. március 20. vasárnap


WIK Zenekar

1500 Ft / óra

2010. október 31. vasárnap


geni

gitároktatás mennyibe kerül?

2010. október 11. hétfő


Roland és Tündi

Kedves Wik zenekar,köszönjük az augusztus 14-ei napot,életünk legszebb napját amit a ti zenétekkel még emlékezetesebbé tettetek.Mindenkitől pozitiv visszajelzést kaptunk.Köszönjük szépen.

2010. szeptember 12. vasárnap


Tóthné sólya Szabina és Tóth Ferenc

köszönjük a bulit nagyon jóó volt mindenkitől pozitiv visszajelzést kaptunk!Sok ilyen jó bulit a továbbiakban!reméljük önök is jól érezték magukat!

2010. augusztus 08. vasárnap


Cseh László

Az elmúlt negyed században igen sok bálban, buliban, lagziban lehettem. Volt köztük ilyen is, olyan is. Köszönöm Nektek azt az élményt, amit elmúlt hétvégén hajnalig tartó kiváló zenélésetekkel nyújtottatok kedves munkatársam lakodalmán. A fergeteges hangulat nagyrészt Rajtatok múlott. Köszönet érte. Szép életet!

2010. július 23. péntek


Józsika

Sziasztok.
Egészen véletlen keveredtem ide a honlapotokra, egy másik honlapon keresztül.
Tetszik a műsor, a videók, a zene.
Sok sikert, és sok bulit kívánok Nektek.
Baráti üdv.: Egy kolléga Kecskemétről
[moderálva]

2010. január 25. hétfő


Szilvi és András

Ezuton is szeretnénk megköszönni azt a hangulatot melyet a változatos és nagyon színvonalas zenével teremtettetek az esküvőnkön. Mindenkinek nagyon tetszett, és örülünk, hogy benneteket választottunk.

2009. augusztus 15. szombat


Tündi és Zsolti

Kedves WIK zenekar, nagyon szépen köszönjük, hogy augusztus elsején remek zenéjükkel elősegítették az est fényének emelését. Nagyon jól éreztük magunkat.
Köszönjük még egyszer 🙂

2009. augusztus 04. kedd


WIK Zenekar

Kedves Ifjú Párok!
Nagyon boldogok vagyunk, hogy örömet szerezhettünk zenénkkel, és köszönjük az elismerő szavakat. Sok boldogságot kívánunk!:)
Csilla és István

2009. július 14. kedd


Ági és Kálmi

Kedves WIK Zenekar, Köszönjük szépen a május 30-án nyújtott színvonalas és változatos zenélést, amit az esküvőnkön nyújtottatok. Mindenki nagyon jól érezte magát, és nem bántuk meg hogy Benneteket választottunk. Minden házasulandónak ajánljuk a zenekart.

2009. július 13. hétfő


Brigi és Norbi

2009.06.27.-én volt az esküvőnk,ahol a Wik zenekar zenélt.Ez úton szeretnénk mégegyszer megköszönni,hogy ott voltatok és ilyen jó hangulatot csináltatok!Nagyon tetszett mindenkinek!:-)Köszönjük!

2009. június 29. hétfő


Gyöngyi és Zoli

Köszönjük Nektek a hangulatos zenét! Nagyon élveztük a bulit!

2009. június 07. vasárnap


H. László

Nagyon jól éreztük magunkat szilveszterkor, ezt többnyire nektek köszönhetjük, remélem, hogy még találkozunk.
Mégegyszer B.U.É.K.

2009. január 10. szombat


csere.lldlko@citromail.hu

Sziasztok! Velczenbach Kornél tanító nénije voltam hajdanán Taszáron és a nyáron találkoztam Csillával a Balatonon.Most Hetesen lakom, van egy gyerekzenekarom és kottákat, zenéket szeretnék kérni tőletek.Zongorázom, gitározom és furulyát tanítok. Üdv az egész családnak, lldikó

2008. szeptember 12. péntek


Bechtel-Fekete Csilla

Köszönjük a WIK zenekarnak, hogy igényes zenéjükkel, fáradhatatlan lendületükkel és kedvességükkel hozzájárultak ahhoz, hogy aug. 2-a, az esküvőnk napja felejthetetlen legyen számukra. További jókedélyű sok-sok lagzis zenélést kívánunk: Csilla és Helmut

2008. augusztus 18. hétfő


Eszter

a múlt heti buli nagyon király volt:) köszi a sok rock&rollt.Alig várom, h. legközelebb is a Ti zenétekre bulizhassunk! Puszi Veszprémből 🙂

2008. augusztus 04. hétfő


Kisné Barta Andrea

2007. augusztus 11-én Dombóváron volt az esküvőnk. A lakodalomban a Wik zenekar játszott. Nagyon jó volt a hangulat, a zenekar a családtagok tetszését is elnyerte. Ajánljuk mindazoknak, akik ezután tervezik esküvőjüket. Nektek pedig utólag köszönjük a jó hangulatot.
Üdvözlettel: Andi és Laci

2008. július 02. szerda


Daróczio Daniella 🙂

Tegnap nálunk játszodtatok és NAGYON NAGYON JÓ VOLT! Mindenkiből kihoztátok a legjobbat! Köszönjük 🙂

2008. máj. 18. vasárnap


Szabó László Pécs

Meghallgattunk sok számotokat a feleségemmel, nagyon jó. Tetszik ez a stílus nekünk ! Így tovább !

2008. április 19. szombat


Nock L. NOSTRA?

Örülök hogy még mindig jók vagytok.

2008. április 03. csütörtök


Zobokiné Borsi Rózsa

2007.09.29-én volt az esküvőnk és a zenét a Wik zenekar biztosította. Nagyon jó hangulatot csináltak, minden résztvevőnek tetszett a buli. Nagyon jól szórakoztunk. Köszönjük szépen!!

2008. március 22. szombat


Tokodiné Heppenheimer Anikó

2005.augusztus 27-én volt az esküvőnk, természetesen a Wik Family Band zenélt!
Köszönjük ezt a felejthetetlen élményt!
Nagyon jó visszagondolni, és visszahalgatni a zenét! Nagyon jól szórakoztunk!
Aki igazán jól szeretné érezni magát az esküvőjén, az ne habozzon, válassza a “Wik zenekart”!
Üdvözletünket küldjük!
Anikó

2008. március 05. szerda


Vendég

Sziasztok!
Kellemesen éreztük magunkat a ” Kapos Étterem “-ben rendezett jótékonysági esten, melyhez nagyrészt hozzájárultatok.
Köszönjük.

2008. február 10. vasárnap


csiszár zoltánné

SZIASZTOK.NAGYON TETSZIK AZ ÚJ DEMOTOK,JO HALLGATNI.REMÉLEÉ SOK LESZ MÉG…..IDA

2008. február 03. vasárnap


Ibolya /sebészet-Dombóvár/

Sziasztok! A tegnapi sebész buli megint fergetegesen sikerült, nagyot mulattunk. Köszi Nektek!
Klassz az oldal, meglepett, hogy rajta vagyok nem is akármilyen szerkóban.
Puszi Nektek! További sok sikert, Minden jót Nektek!
Ha előbb nem, jövőre találkozunk, vagy Gunarasban újra?

2008. január 12. szombat


Kovács Krisztián (döbrököz)

Sziasztok nagyon jo lett az oldalatok jok a zenétek. Majd egyszer elmegyünk vagy eljöhetnétek továbi sok sikert kivánunk az egész család

2007. december 01. szombat


Wolfné dr. Undi Sarolta

Férjemmel mégegyszer nagyon köszönjük, hogy hozzájárultatok esküvőnk fantasztikus hangulatához. Feltétlenül ajánlani fogom a zenekart ismerőseimnek!

2007. november 22. csütörtök


Bácskainé Pápai Katalin

Köszönjük nektek ezt a valóban csodálatos élményt.

2007. június 15. péntek


Bácskainé Pápai Katalin

2005 Augusztusban házasodtunk össze Kaposváron, ahol a talpalávalót ti vagyis a WIK zenekar szolgáltattátok.

2007. június 15. péntek


Swiderski Gábor & Edina

Kedves Zenekar!Voltunk már jó pár buliban, de ilyen vidám hangulatot amilyet két éjszakán keresztül ti tudtatok teremteni még sehol sem éltünk meg.Élmény volt tapasztalni, hogy ti nem kiszolgáltok minket, hanem szinte velünk buliztok. Nos ez igazán magas szakmai felkészültséget és nem kevés gyakorlatot sugal.Telitalálat volt a műsorszámok összeállítása melyet az aktuális hangulat szerint rugalmasan változtatni tudtatok.Egyformán jó minőségben szólt a szerelés az étterem nagytermében és másnap a tetőtéri kis büfében is.Nagyon szépen köszönjük nektek a velünk bulizó kolégáink nevében is a színvonalas szórakoztatást és a barátságos közvetlenséget.Kívánunk további szép sikereket és sok boldogságot a családnak!
Baráti üdvözlettel: Swiderski Gábor & Edina Budapestről!
Ui: Bátran ajánljuk minden kedves szórakozni vágyónak a Zenekart. NEM FOGSZ CSALÓDNI!

2007. június 03. vasárnap


Szasza

Nagyon klassz volt a múlt heti szüli napi buli, köszi nektek, a zene nagyon tetszett mindenkinek, juliusban találkozunk. Sziasztok

2007. április 19. csütörtök


KOVÁCS JENŐ

SZIASZTOK.
JÓ A LAP, JÓ A ZENE. GRATULÁLOK !

2007. április 12. csütörtök


Admin

Üdvözöljük honlapunkon!

2015. március 09. hétfő